Kökény György+36-20-337-94-37, kokeny.nemet@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
Egyéb22 éves gyakorlattal rendelkező német nyelvtanár vagyok. Rendszeresen veszek részt belföldi és külföldi (uniós) továbbképzéseken Berlinben, Frankfurtban és Hamburgban, így az ismereteim és az alkalmazott módszereim széleskörűek. Az aktuális nyelvvizsga és érettségi követelményeket és a munkahelyi interjúk elvárásait jól ismerem. Munkavállaláshoz, nyelvvizsgára, érettségire, valamint minden más területre történő felkészítést és iskolai felzárkóztatást is vállalok. Egyéni és kis csoportos órákat tartok, hogy az oktatás a leghatékonyabb legyen a tanuló számára. A teljes oktatást és az órák menetét mindig a tanuló céljainak megfelelően állítom össze. Az első órán szintfelmérést végzek, így pontosan onnan tudunk haladni, ahonnan szükséges. Az egyéni igényeknek megfelelő nyelvtani rendszerezésre épülő beszédcentrikus órákat tartok. Az órák időpontja megbeszélés alapján történik, így azok rugalmasan alakíthatók és könnyen beilleszthetők az ember életébe.
Még több információ:www.profinemet.atw.hu
Tanít még-

Varajti Fanni+36-30-462-50-61, fanny.varajti@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: gazdasági
Foglalkozás: hallgató, magántanár
Max. szintfelsőfok (orvosi, turizmus, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál12. ker., online
Saját helyszínen12. ker.
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébSzeretnél jó hangulatban, hatékonyan angolul és németül megtanulni?
Kezdő vagy, vagy csak fejlődni szeretnél? Kéttannyelvű vagy Idegennyelvű iskolába jársz, akár nyelvvizsgára készülnél? Vagy csak korrepetálásra lenne szükséged?
Szívesen adom át tudásomat angol és német nyelv iránt érdeklődőknek, egészen az alapfoktól a felsőfokú szinten át, a szaknyelvig is. (orvosi, turizmus, illetve gazdasági) Hívj bátran ha kezdő vagy, kisiskolás, egyetemista, nyelvvizsgára szeretnél készülni, esetleg állásinterjúra, vagy csak frissítenéd a tudásodat.
Németre és angolra illetve angolról és németről magyarra vállalok fordítást is!
Csoportos oktatást is vállalok.
Hívj vagy írj bátran!
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek)

Szijártóné Király Szilvia+36-20-290-40-79, sziksz@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: ELTE német szak
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébJól bevált rendszer szerint tanítok, nagyon jó eredménnyel készítek fel nyelvvizsgára, érettségire. Külföldi munkavállaláshoz segítek rövid idő alatt megtanulni az alapokat.
Ha nem mersz megszólalni idegen nyelven, segítek a félelmeid eloszlatásában és az önbizalmad növelésében. Ha már többször belekezdtél, de mindig abbahagytad a nyelvtanulást, akkor számtalan trükköt mutatok majd neked, ami segít, hogy motivált maradj.
Megtanítom neked, hogyan kell nyelvet tanulni és hogy a különböző ingyenes alkalmazásokkal hogyan tudod megnövelni a nyelvtanulásod hatékonyságát. Mindezt nagyon nagy türelemmel, pozitív, támogató, jó hangulatú órák keretében.
Az online órákról hangfelvétel készül, amit óra után elküldök. Az órán bemutatott szöveges vagy képes dokumentumokat, prezentációkat szintén megkapod. A szavak tanulását személyre szabott szótanító programmal segítem.
Német nyelvtanári és nyelvvizsga biztosi végzettségem van. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, középfokig angolt is tanítok.
Tanít mégangolt

Gönczöl Molnár Adriana+421-918-379-238, gonczol.molnar.adrianna@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: német szakos tanárnő
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébSzeretettel köszöntelek!
- A nevem Gönczöl Molnár Adriana. Tanulmányaimat a pozsonyi Comenius Egyetem Pedagógiai Karán végeztem német nyelv és irodalom szakon.
- A német nyelv kis korom óta fontos szerepet játszik az életemben - ha engem választasz, kalandos és vidám nyelvtanulásban lesz részed :-)
- Gimnazista koromban korrepetálással kezdtem, majd a német nyelv tanítása kiterjedt a csoportos foglalkozásokra is, ahol a külföldi munkát megpályázó emberek sikeresen felvételt nyertek.
- Az óráim fő célja elsősorban a kommunikáció kialakítása, mindig egyéni igényekre igazítva mind a szókincset, témaköröket és a nyelvi szintet is.
- A tanítványaim visszajelzései pozitívak, szeretnek nálam tanulni :-)
- Jelentkezz te is bátran egy ingyenes órára, ahol kipróbálhatod a tanítási stílusomat.
- Szintek: kezdő, újrakezdő, haladó -, közép-, felsőfok, felkészítés német nyelvű érettségire, felvételi beszélgetésre (foglalkozások szerint) + nyelvvizsgákra
- Vezetek egy csoportot facebook - on is, ahol rövid, de érdekes, -legfõképpen a hétköznapi nyelvhez szükséges anyagokat osztok meg. A csoport ingyenes, jelentkezz bátran: www.facebook.com/groups/492300774836306/
Tanít még-

Hajnal Anett+36-70-277-67-90, hajnal.b.anett@gmail.com
Életkor: 45 év
Végzettség: német nyelvtanár (BDTF), német szakos bölcsész (ELTE)
Foglalkozás: német nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNémet nyelvtanári diplomával és sok éves nyelviskolai magántanári tapasztalattal rendelkezem. Gyerekeket és felnőtteket is tanítok, jelenleg csak online.
Igyekszem alkalmazkodni minden tanítványhoz, megtalálni azt, ami a számára a legmegfelelőbb és leghatékonyabb a céljai eléréséhez.
A kincsestáramból szinte minden kérdésre elő tudom varázsolni a választ, de azt is fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatban teljenek. A nyelvtanulás nem csupán munka lehet, de akár hobbivá is válhat!
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, szolfézst, zongorát

Révész Ildikó+36-30-639-87-58, ildikorevesz10@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: német nyelvoktató, német gazdasági és társadalomtuományi szakfordító
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, orvosi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNémet nyelvoktató és gazdasági, valamint társadalomtudományi szakfordító vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem mind az oktatás, mind a tolmácsolás, ill. a fordítás terén. Jellemzően céges nyelvtanfolyamok keretében oktattam német nyelvet több kurzuson és különböző nyelvi szinten, a kezdőtől egészen az üzleti német nyelvig. De orvosi szaknyelvet is tanítottam korábban. Jelenleg óraadóként tanítok német gazdasági és társadalomtudományi szakfordítást a Kodolányi Egyetemen. Mivel a mai napig jómagam is lelkes nyelvtanuló vagyok, az óráimat úgy építem fel, hogy a tanulás élvezetes legyen. Igyekszem német nyelven vezetni az órákat, hogy a tanítványok szokják a nyelvet, hallják a kiejtést.
Tanít még-

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem (bölcsész, mûvészettörténész)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsõsorban a szóbeli kifejezõkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégfranciát

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyi.sandor.70@gmail.com
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 30 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégangolt

Háger Andrea+36-30-544-71-33, baadenska@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: német nyelvtanár, szakfordító
Foglalkozás: nyelvtanár, szakfordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzombathely
Óradíj3800 Ft/60 perc
EgyébHáger Andi vagyok, német nyelvtanár és szakfordító.
Alsó tagozatban kezdtem németül tanulni, de már nagyon korán elkezdtem német nyelvű sorozatokat, tv műsorokat nézni, akkoriban ugyanis egész egyszerűen magyar nyelven nem voltak olyan műsorok, melyek érdekeltek volna. Így tehát előbb értettem a németet, mint ismertem volna annak nyelvtani hátterét.
Az érettségi után Szombathelyen német-történelem szakos hallgató lettem, ahol már komolyabban tanultam nyelvtant, metodikát, didaktikát, irodalmat, majd 2006-ban szereztem meg német-történelem szakos tanári diplomámat.
Már a főiskola alatt voltak magántanítványaim, 2005-ben aztán Budapestre költöztem, ahol egy fordítóirodában kezdtem dolgozni, de munka mellett is fogadtam tanulni vágyó diákokat. A fordítói szakma időközben nagyon megtetszett, így 2010-ben gazdasági szakfordítói képesítést szereztem az ELTÉ-n, ekkor már egy német cég magyarországi kirendeltségén voltam kapcsolattartó.
2010-től jórészt magánvállalkozóként szakfordítással és nyelvoktatással foglalkozom. Leginkább egyéni felnőttoktatásban szereztem tapasztalatot, rendszeresen dolgozom orvosokkal, mérnökökkel, üzleti szférában vagy vendéglátásban dolgozókkal, de szinte minden szakma képviselőjével találkoztam már. Az érettségi és nyelvvizsga megszerzésének támogatása mellett fő profilom a mindennapi beszédkészség fejlesztése, az álláskeresés nyelvi segítése, a motiválás, és a minél inkább személyre szabott, szórakoztató nyelvtanítás.
Hiszem, hogy a piaci szférában szerzett tapasztalataim, a német nyelv iránti régi érdeklődésem, és magánjellegű tapasztalataim segítségével mind a fordítás, mind az oktatás területén segíteni tudok másoknak. Jelenleg főként online dolgozom, de személyesen is elérhető vagyok Szombathelyen.
Közel tíz év után is megfelelő lelkesedéssel, igényre szabottan dolgozom, fordulj hozzám bizalommal!
Tanít még-

Wiesner Katalin+36-20-349-75-48, miniwerka@yahoo.com
Életkor: 45 év
Végzettség: JGYTF+továbbképzések
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenPécs, Szekszárd
Óradíj3500 Ft/50 perc
EgyébSok éves tapasztalattal, állami és waldorfos képzettséggel rendelkező, kedves és végtelenül türelmes tanárnő vagyok, online vagy személyes NÉMET nyelvórákat adok. Beszédközpontú korszerű nyelvtanítás autentikus szövegekkel, modern tankönyvekből , nyelvtani rendszerezés, gyakorlás, korrepetálás. Nyelvvizsgára, érettségire felkészítést vagy külföldi munkavállalás előtt kommunikációs tréninget vállalok. Ingyenes szintfelmérés. Hívjon bizalommal!
Tanít még-

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégangolt

Csodó Robin+36-30-838-13-28, csodorobin@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébIdén érettségiztem, valamennyi tantárgyból jó eredményt értem el (Német emelt 90% (előrehozott), informatika 99% (előrehozott), matek 96%). Úgy gondolom, saját érettségimből szerzett tapasztalataimmal hasznosan tudok segíteni diáktársaimnak. Friss élményeim miatt át tudom érezni, milyen nehézségei lehetnek diáktársaimnak, és jó módszerekkel tudom segíteni őket céljaik elérésében. Későbbi pályámat informatika- német szakos tanárként képzelem el, így hosszú távon tudom tanítani a diákokat.
Ha velem tanulsz, akkor nem csupán abból az órából áll az oktatás, amikor ténylegesen találkozunk, hanem számos feladattal támogatom otthoni felkészülésedet is.
Tanít méginformatikát, matematikát

Soreghy Ildi+36-30-319-22-63, soreghy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító (számlaképes)
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenCorvin negyed
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébBeszédcentrikus, egyénre szabott órák, legyen az érettségire, felvételire, nyelvvizsgára, prezentációra (üzleti és-vagy általános) állásinterjúra, külföldi útra való felkészülés. Személyes és online órákat vállalok, ahol nem a hibátlanság a cél, hanem a magabiztos fellépés. A 20 éves tapasztalat, a kiváló referenciák engem is inspirálnak, nagyon jó érzés a hallgatói sikerek részének lenni!
Tanít mégangolt

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári egyetemi diploma, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár és szakfordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Blaha Lujza térnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN, MAGYAR MINT IDEGEN NYELV igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen ELÉRHETŐ ÁRON.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn.
I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT, KITEX gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, Szabad kapacitás függvényében HÉTVÉGÉN IS tanítok.
Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható online és papír alapú tananyagokkal állok rendelkezésre.
Tanít méganalízist, angolt, fizikát, magyart (külföldikenek), matematikát

Martinson Ekaterina+36-30-833-09-33, martinson88@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem (mester)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok (C1, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol, Törökbálinton és Budaörsön
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébOrosz anyanyelvű tanárnő vagyok. Szentpeterváron születtem, a diplomámat német nyelven szereztem és 5 éves magántanári tapasztalattal rendelkezem.
Oktatást és korrepetálást vállalok orosz és német nyelvből, kezdőknek, haladóknak és újrakezdőknek, nem csak magyar anyanyelvűeknek (angol közvetítő nyelven is tanítok). Egyaránt iskolás gyerekeket és felnőtteket tanítok. Készítek fel nyelvvizsgákra (Goethe-Zertifikat, TestDaF, TELC, Test of Russian as a foreign language-TRKI, érettségi).
Az órák 60, 90 vagy 120 percig tartanak. Munkanapokon és hétvégéken is rendelkezésre állok egész nap. Egyéni és kiscsoportos órákat is vállalok.
Házhoz megyek Budapesten (bárhol), Törökbálinton és Budaörsön. Továbbá fordítást is vállalok magyarról oroszra, németre és angolra, illetve keresztfordítást az említett nyelvek között (kivéve magyarra).
Szeretettel várom minden kedves nyelvtanuló érdeklődését!
Tanít mégoroszt

Szabó Blanka+36-20-435-90-10, blanka.margit.szabo@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: közgazdász, (jogász hallgató)
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker. Kálvin tér
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébItt kell meggyőzzelek, de inkább csak annyit írok, hogy beszéljünk meg egy órát, próbáld ki, hogy megfelel-e Neked a tanítási stílusom. Amennyiben nem, 100 %-os minőségi garanciát vállalok az első órádra. (Vagyis, ha nem tetszik, ingyen volt.)
Tanít mégmatematikát, mikroökonómiát

Arany Erika+36-30-665-01-44, aranyerika@yahoo.com
Életkor: 36 év
Végzettség: tanár, fordító, lektor
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintfelsőfok (C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb2017 óta Svájcban élek, Svájcban is elismert tanári diplomával rendelkezem. Az egyetemi éveim alatt ösztöndíjjal tanultam Németországban, a diplomám megszerzését követően pedig Ausztriában és Svájcban is dolgoztam, ill. dolgozom. Célom, hogy nyelvtanulóim 100%-ban elérjék velem a céljaikat, legyen az akár a folyékonyan társalgás németül, a nyelvvizsga, a szaknyelvi német elsajátítása, állásinterjúra készülés stb. Nyelvi coachként folyamatosan motivállak, motiváció nélkül nincs sikeres nyelvtanulás. Óráimat a ma már legyőzhető távolságnak köszönhetően kizárólag online tartom (Skype, Zoom), igény szerint 90 perces óra is szóba jöhet. A tanítás mellett okleveles szakfordító és lektorként is vállalok megbízásokat.
A fenti telefonszámon kizárólag szöveges üzeneteket tudok fogadni, a +41784064884-as számon mindig elérhető vagyok, valamint a Viber és Whatsapp alkalmazásokat is használom. Az aranyerika.com oldalamon bővebb információ olvasható referenciákkal.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, magyart(külföldieknek)

Feld Judit06-30-910-76-08, feijudit@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen14. ker. Ráskay Lea u.
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébNémet tanítást vállalok kezdõtõl középfokig, felnõtteknek és gyerekeknek egyaránt! Sok éves tanári tapasztalattal rendelkezem, apai ágon osztrák családból származom, ezért jó kiejtéssel, és érthetõ, türelmes nyelvtani magyarázatokkal, beszéd centrikusan, és érdekes témák feldolgozásával, egyénre szabottan tanítok, kellemes környezetben. Német nyelvterületen álláskeresõknek segítek egy használható nyelvtudás viszonylag gyors elsajátításában. Beszélni akaróknak segítek a gátlások leküzdésében. Állásinterjúra, nyelvvizsgára való hatékony felkészítést is vállalok. Gyerekeket játékos módon, jó hangulatú órák keretében korrepetálok. Szeretem az embereket, és szeretek tanítani. :)
Tanít mégbiológiát, kémiát

Mangold Elvira06-30-429-12-11, czerlau@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: ELTE
Foglalkozás: tanárnõ
Max. szintfelsõfok (C2, anyanyelvi tanár) (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Jászai Mari tér,
3. ker. Flórián tér
Óradíj4000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébAnyanyelvû, gyakorlott, türelmes tanítónõ és tanár vagyok. 15 évesen már gyerekeket korrepetáltam német nyelvbõl, illetve különbözõ tantárgyakból. Azóta folyamatosan korrepetálok és tanítok, kicsiket és nagyokat egyaránt, szeretettel. Az óráim beszédcentrikusak és változatosak (rengeteg anyaggal rendelkezem). A gyerekek játékosan sajátítják el nálam a nyelvet (dalok, mesék, játékok segítségével). A felnõtteknek német irodalmat és országismeretet is tanítok, illetve szaknyelveket (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági). Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen megtanulna németül vagy románul. A román nyelvet és irodalmat is több éve tanítom.
Önéletrajzokat és motivációs leveleket fordítok, illetve állásinterjúra felkészítést vállalok, és ha valaki német nyelvterületen ingatlant vagy autót vásárol, akkor én ennek az ügyintézésében segíteni tudok.
Vállalom német hanganyagok felmondását (tanulói segédlet, utikalaúz, stb.), illetve reklámfilmek audiósávjának elkészítését.
Idegenforgalmi szaknyelvismeretemnek köszönhetően foglalkozom turistáknak szóló kiadványok lektorálásával, fordításával is (múzeumi, kiállítási prospektusok, szórólapok). Továbbá vállalom vendéglátoipari egységek étlapjának, menüjének lektorlását, fordítását.
A fentieken túl rendelkezésére állok azoknak, akik német nyelvterületen terveznek letelepedni ingatlanvásárlás, iskola keresése, autóvásárlás vagy egyéb ügyintézés esetén. Az ezzel kapcsolatos telefonbeszélgetések tolmácsolását és emailek fordítását vállalom, amikor a nyelvi korlátok miatt nehéz a kommunikáció eladó és vevő, illetve az iskola és szülő között.
Tanít mégrománt

Márton Daniella+36-20-510-04-45, m.daniella.st@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline-skype
Saját helyszínen-
Óradíj8000 Ft/50 perc
EgyébTöbbéves tanári tapasztalattal, diplomás nyelvtanárként magánórát adok angol és német nyelvből. Számlaképesen kínálok lehetőséget az érettségire /nyelvvizsgára /állásinterjúra /külföldi munkára való felkészüléshez. Amennyiben maximális figyelmet és haladási tempót szeretnél, válaszd a magánórát, mely Skype-on keresztül bárhonnan igénybe vehető.
Magánóra díja: 8000 ft/50 perc
Állandó tanítványaimnak kedvezményt biztosítok, a 10. óra után 7000 ft/50 perc.
Tanít mégangolt

Thuswohl Jürgen+36-70-292-94-67, korrekto@freemail.hu
Életkor: 56 év
Végzettség: felsőfoku
Foglalkozás: misszionárius
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3900 Ft/60 perc
EgyébNémet állampolgár vagyok, de már 20 éve lakom Magyarországon. Azóta tanítok magántanárként, nyelviskolákban, de Gimnáziumban is tanítottam már egy évig óraadóként. B1-től C1-szintig tanítok. Erősségem nyilván a német anyanyelvi szintű kommunikáció, de a nyelvtanban is otthon vagyok. Stresszmentes tanulást biztosítok sok sok beszédidővel. Beszélek C1-szinten magyarul ill. angolul is. Magyar feleségem és három gyermekem van.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, spanyolt

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégangolt, történelmet

Egri Dorottya+36-30-332-11-63, egrido@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen8. ker.
Óradíjmagánóra 3000 Ft/60 perc;
páros vagy csoportos oktatás 5000 Ft/60 perc
EgyébLernen wir Deutsch! Nemsokára végzek az ELTE magyar-német tanárképzésén, viszont addig is nagy szeretettel várom a diákokat. Egyéni és csoportos, személyes és online oktatásban, korrepetálásban, nyelvvizsga-felkészítésben szinte minden korosztályban szereztem tapasztalatot. Célom, hogy otthon érezd magad a német nyelvben. A diákjaim igényeihez folyamatosan alkalmazkodom, hogy mindenkinél megtaláljam azt a tanulási stílust, amely a legközelebb áll hozzá - legyen ez akár kötetlen szóbeli, vagy tankönyves-magolós stílus.
'A beszéd- és íráskészség fejlesztésében kihozta belőlem a legjobbat (88%, illetve 98%), ami köszönhető a lelkesítő, érdekes és célratörő óráinak.'
'A fiam is a csoporttal tanul, aki 13 éves. Lépést tud tartani a csoporttal, önbizalma javult, élvezi a nyelvtanulást, ami esetünkben hatalmas dolog.'
'Igazi csapatot kovácsolt a diákokból, óráit jó hangulat és magas szintű szakmai munka jellemezte.'
'Munkáját precizitás és odaadás jellemzi. Dorottya fiatalos lendületével, lekesedésével és szakmai tudásával kiválóan tudta motiválni csapatunkat óráról órára, alkalmazkodva a csoportunk egyedi igényeihez.'
Tanít még-

Markos Judit+36-30-311-56-69, juditmarkos11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanár, tolmács, fordító
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok (C2) (szaknyelvek is!)
Tanulónálonline, ill. céges tanfolyam esetén megbeszélés szerint
Saját helyszínen1. ker.
Óradíjmagánóra: 3500 Ft/45 perc, 5000 Ft/60 perc;
céges tanfolyam: 5000 Ft/45 perc
EgyébA nyelvtanulásban egyrészről rendkívül fontos a motiváció. Tapasztalatom szerint a tanár pedig abban tud leginkább segíteni a nyelvtanulónak, hogy kifejezetten személyre szabottan, a tanuló céljainak, képességeinek, személyiségének megfelelően adja át a tudást; nem csak rázúdítja a tananyagot az érdeklődőre, hanem felméri, milyen tanulótípus(ok)hoz tartozik a nyelvtanuló, mi a tanfolyam célja és az milyen ütemezéssel érhető el.
A német nyelv esetében sem mindegy, hogy kommunikáció, nyelvvizsga, nyelvtani rendszerezés, szaknyelv, prezentáció, vagy éppen a régebben megszerzett tudás felelevenítése, netán a korábban kialakult gátlások (pl.: félelem a német ragozástól :) ) leépítése-e a cél. Nekem ez a módszerem.
Az alábbi nyelvvizsgarendszerek vizsgáira vállalok felkészítést:
- Goethe, BME, BGE, TELC, ÖSD, Corvinus, ORIGO, Zöld út, KITEX, Euroexam...
Tanít még-

Sántha Zsuzsa06-70-416-46-14, zs.santha4@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNémet nyelvoktatást vállalok, kicsiknek és nagyoknak. Nyelvvizsgára való felkészítés, iskolai korrepetálást. Külföldi munkavállalás miatti nyelvtanulásban is segítek.
Angol nyelvbõl szintén.
Az idõpontot és helyet illetõen rugalmas vagyok. Hétvégén is tartható az óra.
Tanít mégangolt

Bécsi B. Lilla+43-650-850-35-64, linguaonline.online@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító és tolmács
Max. szintfelsőfok (egészségügyi, gazdasági, jogi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébKedves Érdeklődő!
Nyelvtanári végzettséggel, tolmács-fordítói szakmai háttérrel és 10 év ausztriai tartózkodással oktatom (elsősorban) a német nyelvet, mintegy 12 éve. A nyelvek számomra hobbi és szakma is egyben. Gyermekkorom óta a többnyelvűség határozza meg személyiségemet és életszemléletemet. Nagy tapasztalatom van a nyelvek tanulásában, tanításában és használatában, s jól ismerem az ezzel kapcsolatban felmerülő problémákat, valamint a nyelvtanulás tipikus stádiumait. Több országban éltem, s munkáim során több nyelvet is használok párhuzamosan.
A tanítás során próbálom átadni azokat a tippeket, módszereket, melyek nekem segítettek. Tananyagaimat, melyekben nagy hangsúlyt fektetek a mindennapi szókincs, az élőnyelv oktatására, önálló rendszerbe foglalva dolgoztam ki. Az órákat rugalmas időbeosztással a diákok egyéni tempójához, igényeihez, tudásszintjéhez alakítom.
Az általános társalgás, nyelvtani rendszerezés, szövegértés gyakoroltatásán kívül vállalok vizsgára felkészítést és szaknyelvek (egészségügyi, gazdasági, jogi) oktatását is.
Facebook oldalam: www.facebook.com/Multilingua-online-101799331449880
Tanít mégarabot

Szente Attila06-30-265-56-22, szenteattila@t-online.hu
Életkor: 46 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: német nyelvtanár, idegenvezetõ
Max. szintfelsõfok (gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. Kelenföld, Csóka u.
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébEgyetemi végzettségû német nyelvszakos középiskolai tanár több mint húsz éves gyakorlattal általános, gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi nyelvvizsgákra felkészít: BME, ORIGO, TÁRSALKODÓ, PANNON, TELC, ECL, EURO, BGF, KITEX, ZÖLD ÚT, OECONOM.
Igény szerint házhoz megyek, ebben az esetben 2000 FT/45 perc, lakásomon 1500 FT/45 perc az óradíj.
Módszertanilag alaposan kidolgozott tanítási tervemmel a diákjaim mindig elérik a számukra kitûzött célt. Ehhez az oktatási segédanyagok széles skáláját tudom biztosítani.
Számomra a legfontosabb a tanulók elégedettsége és az elért eredmények a diákjaim körében. Ha szükséges számtalan referenciával tudok szolgálni.
Vállalok közép és emelt szintû érettségire való felkészítést, kezdõ, újrakezdõ, haladó nyelvtanulók oktatását, állásinterjúra való felkészítést, német nyelvterületen munkát vállalók számára szakmai nyelv oktatását/mûszaki, orvosi, vendéglátás, idegenforgalom, informatikai, jogi szaknyelv.
Honlapom elérhetõsége: nemetfelkeszites.fw.hu
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA