Vincze Judit+36-70-299-31-35, vinczejudit.ed@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000-5000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 5 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Előre egyeztetett helyszínen és szkájpon vállalok órákat. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Mundruc Nikolett+36-70-222-86-84, nikolett.mundruc@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébA pedagógia alapszak elvégzése után Hungarológia mesterszakon szereztem diplomát. Az angol nyelvű képzés során a magyar nyelv és kultúra interkulturális kontextusban való professzionális tanulmányozása mellett jelentős tapasztalatra tettem szert a tanulóközönség igényeit illetően. 2015-től több Hungarológiai nyári egyetemen tanítottam a legkülönbözőbb összetételű csoportokban, valamint 2018-tól magántanárként is tevékenykedem.
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, magyart (külföldieknek)

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyart(külföldieknek), történelmet

Murai Fruzsina+36-30-195-66-12, fruzsina.murai@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség:
Foglalkozás: angol- magyar szakos egyetemi hallgató
Max. szintközépiskolai (érettségire felkészítésig)
Tanulónál25 percen belül bárhová :) ill. online
Saját helyszínen13. ker.(Nyugati-pu., saját lakás)
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébA legfontosabb: nincs olyan, hogy nincs nyelvérzéked, csak meg kell találnod azt, amit élvezel a nyelvben, legyen az zeneszöveg, művészet, receptek, akármi!
- szókincs,szókincs,szókincs :)
- véleményem szerint a leghasznosabb módszer, ha magyarról angolra fordítasz mondatokat, így megtanulsz 'angolul gondolkodni'
- az angolról magyarra fordítás a tematikus szövegek fordításában merül ki
- a fenti 3 pontból áll össze a tudás a fejedben, minden mindennel összefüggésben lesz anélkül, hogy azt észrevennéd
-nem csak az érdekel, hogy elsajátítsd a tudást, hanem az is hogy mit szeretsz, mi az érdeklődési köröd, ez alapján próbálom összeválogatni az anyagokat
Magyarból nagyon szeretek kapcsolatot teremteni a mai irodalom és a 'hagyományos' irodalom között, tapasztalataim szerint így sokkal érdeklődőbbek lesznek a tanulók. (amilyen én is voltam)
Tanít mégangolt

Borsodi Ágnes+36-20-238-20-51, borsoka19@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintáltalános iskolai (felvételi előkészítő)
Tanulónálonline
Saját helyszínen2. ker. Törökvész-Pálvölgy
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébBorsodi Ágnes - angoltanár, kémia tanár, matematika-magyartanár
1992-ben végeztem az ELTE TTK biológia-kémia-angol nyelvi szakfordító szakán. Az 1992-93-as tanévben kémiát tanítottam egy angliai magániskolában. 2012-ben 'okleveles angoltanár' képesítést szereztem az ELTE tanári mesterszakán.
Több éves tanítási és fordítási gyakorlatot és számos sikeres nyelvvizsga- és felvételi előkészítést követően a következőket vállalom:
- 10 éves kortól angol nyelv oktatása C1 szintig (BME, Euro, Telc, FCE, CAE nyelvvizsgák),
- kémiából korrepetálás és felkészítés az emelt szintű érettségire,
- matematika-magyar előkészítés gimnáziumi felvételire
- angol szaknyelvi fordítás.
Tanít mégangolt, kémiát, matematikát

dr. Sándorné dr. Boldizsár Mária06-30-393-60-62, istvan.boldizsar@t-online.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébPótvizsgára, emelt szintû érettségire, felvételire való felkészítést egyaránt vállalok. Fõiskolai bölcsészdoktor vagyok, 20 éves érettségi elnöki gyakorlattal.
Tanít mégtörténelmet

Arany Erika+36-30-665-01-44, aranyerika@yahoo.com
Életkor: 36 év
Végzettség: tanár, fordító, lektor
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb2017 óta Svájcban élek, Svájcban is elismert tanári diplomával rendelkezem. Az egyetemi éveim alatt ösztöndíjjal tanultam Németországban, a diplomám megszerzését követően pedig Ausztriában és Svájcban is dolgoztam, ill. dolgozom. Célom, hogy nyelvtanulóim 100%-ban elérjék velem a céljaikat, legyen az akár a folyékonyan társalgás németül, a nyelvvizsga, a szaknyelvi német elsajátítása, állásinterjúra készülés stb. Nyelvi coachként folyamatosan motivállak, motiváció nélkül nincs sikeres nyelvtanulás. Óráimat a ma már legyőzhető távolságnak köszönhetően kizárólag online tartom (Skype, Zoom), igény szerint 90 perces óra is szóba jöhet. A tanítás mellett okleveles szakfordító és lektorként is vállalok megbízásokat.
A fenti telefonszámon kizárólag szöveges üzeneteket tudok fogadni, a +41784064884-as számon mindig elérhető vagyok, valamint a Viber és Whatsapp alkalmazásokat is használom. Az aranyerika.com oldalamon bővebb információ olvasható referenciákkal.
Tanít mégmagyart(külföldieknek), németet

Orosz Emese+36-30-456-38-09, boncziemese@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magyar szakos tanár
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenMiskolc
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébMagyar-szakos tanár illetve óvodapedagógus végzettséggel rendelkezem. 20 éve dolgozom tanárként illetve fejlesztőként. Beszélek angolul. Innovatív és rendhagyó módszerekkel tanítok. A pozitív megerősítésben és a képességfejlesztésben hiszek. Elsősorban online oktatást vállalok, de nem zárkózom el a helyi foglalkozásoktól sem.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyart(külföldieknek)

Herbály Noémi+36-70-511-14-05, noemiherbaly@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: -
Foglalkozás: -
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenBiatorbágy
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébJól kijövök a gyerekekkel, ezért könnyen tanulnak velem a kisebbek is. Főleg általános iskolások tanításával foglalkozom.
Egyetemi szintig tudom tanítani diákjaimat, de legszívesebben a kisebbekkel foglalkozom, általános iskolásokkal vagy 9.-10. -es gimnazistákkal.
Tudok számlát adni.
A gyerekek lelki világának és egyéni pszichológiai felépítésüknek megfelelően oktatom őket bármely tantárgyból, tehát általános, több tantárgyat magában foglaló oktatással is foglalkozom.
Sokszor barátként kezelnek a gyerekek, így a lelki világukkal való foglalkozás, szülői kérés esetén szintén része a foglalkozásoknak.
Tanít mégfizikát, földrajzot, kémiát, matematikát, történelmet

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai (nyelvtan és helyesírás)
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Ecseri úti metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, valamint a Telc Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon, mesterdiplomával rendelkezem.
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek)VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA