Kaczander Nóra+36-30-815-33-70, info@noracoustic.hu
Életkor: 31 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szinthaladó
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Fehérvári út
Óradíj4000 Ft/50 perc
EgyébAz első óra ingyenes! Minden amit az akusztikus gitározásról tudni kell: akkordok, pengetési technikák, fingerstyle, ének, zeneelmélet, dalszerzés, coverek készítése, dalok összeállítása. Minden korosztálynak, kezdőknek és haladóknak.
Rólam:
Hét éves korom óta gitározok és énekelek. Jelenleg is a zenével foglalkozom, mint dalszerző, előadóművész és gitároktató. Két művemmel megnyertem a 2019-es HangHordozók (kortárs versek megzenésítése) c. versenyt, ami kapcsán többszöri meghívást kaptam TV és rádióműsorokba. Célom, hogy színesítsem a hazai zenei kultúrát és népszerűsítsem a hangszeres zenét, legyen szó előadó-művészetről vagy zeneoktatásról.
www.noracoustic.hu/zenei-foglalkozasok
Tanít még-

Szabó Erik06-70-953-58-20, erik.angoloktato@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: angol oktatás, fordítás
Max. szintkezdő
TanulónálDél-Buda, Székesfehérvár, Velence környéke ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébMinden információ elérhető a www.angoloktato.com vagy www.facebook.com/angoloktatoszaboerik/ oldalakon. Keress meg bátran!
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek), történelmet

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, németet, szolfézst, zongorát

Oláh Szabolcs06-20-391-02-62, szabolcsolah82@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség:
Foglalkozás: jazz-gitár előadóművész, tanár
Max. szintprofi
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Szeszgyár u.
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb2005-ben szereztem diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-gitár szakán. Ezt követően a hazai jazz-élet kiemelkedő zenekaraiban játszottam, többek között a Fekete-Kovács Kornél Quintetben, a Dés András Trióban és Szőke Nikoletta Triójában, valamint a Modern Art Orchestrában, melynek egyik zeneszerzője és hangszerelője is voltam. Az elmített zenekarokkal valamint saját Quartetemmel és Quintetemmel számos albumot rögzítettünk. Hazai és nemzetközi versenyek nyertese is voltam zeneszerzőként, hangszerelőként és zenekarvezetőként.
2002 óta tanítok gitárt magánúton, valamint kisebb-nagyobb megszakításokkal közalkalmazottként is dolgoztam az Albertirsai AMI, a székesfehérvári Lauschmann, az újpesti Erkel Gyula AMI és a halásztelki Hunyadi Mátyás Zeneiskola gitártanáraként.
Szívesen oktatok a gitár mellett jazz-elméletet és hangszerelést.
Tanít méghangszerelést, jazz elméletet, zeneelméletetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA