Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem (bölcsész, mûvészettörténész)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintalapfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsõsorban a szóbeli kifejezõkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégnémetet

Bagyó-Nagy Pálma +36-30-650-82-72, bagyonagypalma@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: francia - horvát bölcsész
Foglalkozás: tanár, fogászati praxis manager
Max. szintfelsőfok
TanulónálPest megye déli szektor ill.online
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/90 perc
EgyébAz ELTE-n végeztem Francia-Horvát szakon. Fontosnak tartom a horvát nyelv ápolását, tanítását, a kultúra és a hagyományok megőrzését. Mindkét helyen éltem anyanyelvi közegben. Bármilyen terved is legyen ezzel a nyelvvel, keress bátran! ;)
Tanít méghorvátot

Sziráki Katalin E.V.06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: képesített fordító-tolmács
Foglalkozás: egyéni vállalkozó magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen15. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves tanulni vágyó érdeklődők!
Szeretettel és sok éves tapasztalattal várom leendő tanulóimat magánóráimra, Online vagy személyesen, saját helyszínen.
Óráimat jó hangulat és rugalmasság jellemzi, bármelyik formáját is válasszátok a tanulásnak, személyesen, vagy online, és rengeteg segédanyag biztosítása a fokozottabb eredmény érdekében. Egyéni képességek, igények és tempóhoz alkalmazkodva hatékonyabb a nyelvtanulás bármilyen korban.
Elsősorban felnőttek jelentkezését várom, bármilyen szinten, kezdőtől felső fokig, gyerekeket minimum középiskolás kortól.
Tanít mégangolt

Mauro DiStefano+36-20-489-45-69, distefanomauro01@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6500 Ft/90 perc
EgyébSziasztok! Mauro vagyok, 49 éves nyelvtanár. Olasz anyanyelvű vagyok, de Magyarországon élek. Nagy tapasztalatom van nyelvtanításban, coaching-ban és tréningek tartásában. egész Európában és az Egyesült Államokban is. A diákközpontú, beszédközpontú nyelvtanításban hiszek és abban, hogy lehet nyelvet tanulni jó hangulatban. A diplomáimat olasz-francia-angol nyelv és irodalomból szereztem. Bátran forduljatok hozzám emailben vagy telefonon. Jelenleg csak skype-on vagy más virtuális eszközön tanítok a járványhelyzet miatt, de ezt is nagyon szokták szeretni a diákjaim. A magyar nyelvet egyelőre tanulom, így a közvetítő nyelvek valamelyikén folyik az óra (angol, olasz vagy francia). Kérlek, ezen nyelvek egyikén vegyétek fel velem a kapcsolatot. Köszönöm és várlak titeket sok szeretettel!
Tanít mégangolt, olaszt

Czika Katalin+36-30-879-90-85, ctounette@freemail.hu
Életkor:
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Érdeklődő!
Kata vagyok, franciatanári oklevéllel és kitűnő minősítésű felsőfokú DALF vizsgával rendelkezem, tapasztalataim egy részét Franciaországban szereztem.
Általános iskola elemi tagozatától egyetemista, illetve felnőtt korosztályig minden szinten tanítottam/ tanítok.
Középfokig vállalom általános és gazdasági szaknyelv oktatását, korrepetálást, érettségire, emelt szintű érettségire, nyelvvizsgára, szakvizsgára, interjúra való SKYPE-os felkészítést. Szeretek élni a Skype nyújtotta időhatékonysággal (nem kell órákat töltened a tömegközlekedésben), miközben a Te biztonságod és kényelmed csak nő (télen egy forró tea, nyáron egy jeges limonádé mellől, kedvenc karosszékedből gyakorolhatod ezt a zenei nyelvet). Segédanyagot biztosítok, amit megegyezés alapján kombinálhatunk az általad hozott anyaggal.
Játékos, interaktív franciaóráimat a Te igényeidhez igazítva, váll-vállvetve haladunk a nyelvelsajátítással. Beszédcentrikus óráim célja, hogy a tanuló akár itthoni (érettségi- vagy nyelvvizsga-helyzetben, akár állásinterjún), akár nyaralás alkalmával vagy franciaországi tanulás, illetve munkavállalás során folyékonyan tudjon társalogni, érzéseit és gondolatait kifejezni.
Az első kapcsolatfelvétel (30-45 perc) ingyenes, ekkor megbeszéljük egyéni igényeid, célkitűzéseid, felmérjük jelenlegi szinted és megbeszéljük az elkövetkező alkalmak ütemezését, igény szerint akár szombaton is.
Minden további alkalom 60 perc, ára 5.000 Ft.
Kíváncsian és nyitottsággal várom, hogy mielőbb megismerkedjünk!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA