Pintér András Gábor+36-70-253-48-17, a.g.pinter@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfőiskolai
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébA modern eszközök használatával való tanítást, a tudomány (és az angol nyelv) iránti lelkesedést és az alapos megértésre irányuló magyarázatokat kínálom az óráimon.

Lelkes tanár egyéniség vagyok és vallom, hogy a tudományos megismerés a világ legizgalmasabb dolgai közé tartozik. A megértésre, az összefüggések felismerésére és az átfogó szemléletre építve tanítok. Célom, hogy a tanulmányi eredmények javítása mellett a diákkal együtt felfedezzük a világ működésében rejlő csodákat is!
Tanít mégangolt, biokémiát, kémiát

Dunayné Gulyás Andrea+36-30-218-92-86, dunaygulyas.andrea@gmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. ill. online
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébGimnáziumi biológia-kémia szakos tanár vagyok. Igyekszem tanítványaimat egyénre szabott módszerekkel, szemléletesen, sok gyakorló feladattal, praktikus jól alkalmazható tudással felruházni.Vállalok korrepetálást, közép és emelt szintű érettségire felkészítést.A személyes találkozások mellett, igény szerint tartok online órákat is.
Tanít mégkémiát

Fejér Tímea+36-30-324-88-59, timifejer@gmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: tanár
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBiológia-történelem szakos tanári végzettségem van. 17 éve tanítok általános iskolában és középiskolában is. Alternatív pedagógiai módszerekkel dolgozom. A tantárgyhoz kapcsolódó ismeretek átadása mellett a képességfejlesztésben is van tapasztalatom. Elsősorban online oktatást vállalok.
Tanít mégtörténelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA