Téglás Bence+36-70-392-88-32, teglasinform@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség:
Foglalkozás: molekuláris genetikus
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen11. ker. ELTE TTK Lágymányosi kampusz
Óradíj1500 Ft/60 perc
EgyébKis csoportos biológia emelt szitű érettségi előkészítő (3-8 fő).
Téglás Bence vagyok, molekuláris genetikus és magántanár. Tanulmányaimat az ELTE Természettudományi Karán végeztem ahol Summa Cum Laude diplomáztam alap és mester szakon egyaránt. Mesterszakos tanulmányaim során 3 félévben évfolyamelső voltam Molekuláris Genetika Sejt és Fejlődésbiológia szakirányon. 2014 óra foglalkozom Biológia magántanítással, egyéni és csoportos órákat is adtam magyar és angol nyelven saját érettségi előkészítőmben, illetve neves nemzetközi felnőttképzési intézményekben.
Óráim során kiemelkedően fontosnak tartom a fiatalos, dinamikus és közvetlen légkör kialakítását és fenntartását. Hiszem, hogy a jó tanár-diák bizalmi viszony és a magas színvonalú professzionalitás a megfelelő felkészülés záloga.
Diákjaim több, mint 85%-os sikerrel bejutottak az általuk kiválasztott felsőoktatási intézményekbe (Sote, Állatorvosi egyetem, PTE, BME stb), illetve elérték vagy meghaladták az általuk kitűzött eredményt.
Ha te is minőségi oktatást szeretnél fiatalos, barátságos légkörben, ne habozz keress meg bátran a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén!
Tanít még-

Feld Judit06-30-910-76-08, feijudit@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai (érettségi felkészítés)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen14. ker. Ráskay Lea u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébBiológusként végeztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen (ELTE), több éves tanári és 10 éves magántanári tapasztalattal vállalok biológiából és kémiából korrepetálást, közép és emelt szintű érettségire való felkészítést. Jó hangulatú órák keretében, de hatékonyan és személyre szabottan tanítok, az érettségi követelményrendszer szerint. Teszteket, feladatlapokat biztosítok. Szeretem az embereket. Szeretek tanítani.
Tanít mégkémiát, németetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA