Horváth Imre+36-70-942-78-89, imregitar@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: zenetanár
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínen14. ker. Ond vezér u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébTANULJ GITÁROZNI ÉS BASSZUSGITÁROZNI SKYPE-ON KERESZTÜL! Az Imigitársuli évről évre egyre több tanítvánnyal büszkélkedhet! A mostani koronavírus helyzetre való tekintettel, elindítottam egy újabb formáját a tanulásnak, ez pedig az ingyenesen letölthető SKYPE program segítségével történik! Így nem kell szüneteltetned a tanulást, biztonságosan a saját megszokott környezetedben tanulhatsz nálam rock, metal, blues, jazz, funky, flamenco, klasszikus stílusokat kezdő és haladó szinten egyaránt, zeneelmélettel együtt! TANULJ GITÁROZNI ÉS BASSZUSGITÁROZNI SKYPE-ON KERESZTÜL!
Az Imigitársuli évről évre egyre több tanítvánnyal büszkélkedhet! A mostani koronavírus helyzetre való tekintettel, elindítottam egy újabb formáját a tanulásnak, ez pedig az ingyenesen letölthető SKYPE program segítségével történik! Így nem kell szüneteltetned a tanulást, biztonságosan a saját megszokott környezetedben tanulhatsz nálam rock, metal, blues, jazz, funky, flamenco, klasszikus stílusokat kezdő és haladó szinten egyaránt, zeneelmélettel együtt!
Ha hét közben nagy a hajtás, meló, suli, tanulás, stb... de mégis szeretnél gitározni, akkor sem kell elkeseredned, mert HÉTVÉGÉN IS TUDOK NEKED ÓRÁT ADNI! NEM FOGSZ CSALÓDNI, HÍVJ BÁTRAN! Legyél TE is a gitársuli diákja! Budapest egyik legkedvezőbb tandíjával várok minden kedves gitározni vágyó embert, már akár 5 éves kortól! A gitársuli hivatalos facebook oldala: www.facebook.com/imigitarsuli
Tanít méggitárt, zeneelméletetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA